Ervaringen Propecia, finasteride

Propecia (finasteride) wordt gebruikt bij haaruitval. Lees hier enkele reviews.
27-11-2012
Man, 48 Algehele tevredenheid
propecia 5 sterren

Propecia (finasteride)
Haaruitval
Tevredenheid over
Effectiviteit
propecia 5 sterren

Hoeveelheid bijwerkingen
propecia 5 sterren

Ernst bijwerkingen
propecia 5 sterren

Inname- / gebruiksgemak
propecia 5 sterren

Ik gebruik Propecia al jaren en vanaf begin werd duidelijk dat er echt nieuwe haargroei bijkwam. Heb daar ook foto’s van gemaakt en er is na een jaar of 2 iemand van MSD langs geweest (ik heb me aangemeld op die site) en die wilde het resultaat bekijken. Geloof me zonder dit middel had ik al lang twee landingsbaantjes gehad links en rechts maar dit werkt echt en mijn zorgv[lees meer…] 3 reacties
20-10-2011
Man, 55 Algehele tevredenheid
propecia 3 sterren

Propecia (finasteride)
Toenemende kaalheid
Tevredenheid over
Effectiviteit
propecia 3 sterren

Hoeveelheid bijwerkingen
propecia 4 sterren

Ernst bijwerkingen
propecia 4 sterren

Inname- / gebruiksgemak
propecia 5 sterren

Lees enkele ervaringen;

Vind dat ik nu naar 6 maanden zie dat er weer haar komt op mijn hoofd.Is wel dun haar maar het komt wel.


Gebruik dit middel nu drie maanden. Ik zie nog geen effect, maar volgens de bijsluiter mag ik dat pas verwachten circa 6 maanden gebruik. Ik moet dus nog even wachten. Mijn haar is erg droog geworden sinds anderhalf jaar en van stuctuur verandert. Ik ben benieuwd naar de uitwerking.


Gebruik Propecia nu ongeveer 8 jaar. Haaruitval is doorgegaan maar ik weet natuurlijk niet of het zonder propecia niet sneller zou zijn gegaan. Sinds 5 jaar matige erectie- en ejaculatieproblemen. Verder geen bijwerkingen.

Propecia (finasteride)
Weinig haar
Tevredenheid over
Effectiviteit
propecia 4 sterren

Hoeveelheid bijwerkingen
propecia 4 sterren

Ernst bijwerkingen
propecia 4 sterren

Inname- / gebruiksgemak
propecia 5 sterren

 

Getagd met , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*