Gebruik Propecia met andere medicijnen?

Gebruik Propecia met andere medicijnen?

Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor Alopecia androgenetica: 1 mg oraal eenmaal daags voor de behandeling van mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica) bij alleen mannen. ( Veiligheid en werkzaamheid zijn aangetoond bij mannen tussen de 18 tot 41 jaar oud met een milde tot matige haar verlies van de vertex en de voorste medio hoofdhuid).

Reacties:
-dagelijks gebruikt gedurende 3 maanden of langer nodig is voordat voordeel wordt waargenomen. Voortgezet gebruik wordt aangeraden om voordeel te ondersteunen.
-Stoppen met de behandeling leidt tot een omkering van het effect binnen 12 maanden.

Gebruik: Voor de behandeling van mannelijke kaalheid (alopecia androgenetica) bij alleen mannen. (Veiligheid en werkzaamheid zijn aangetoond bij mannen tussen de 18 tot 41 jaar oud met een milde tot matige haar verlies van de vertex en de voorste medio hoofdhuid).

Welke andere drugs zullen finasteride beïnvloeden?
Andere geneesmiddelen kunnen intereageren met finasteride, inclusief geneesmiddelen, zoals vitaminen en plantaardige producten. Vertel elk van uw zorgverleners over alle geneesmiddelen die u nu slikt en eventuele medicijnen die u bij gebruikt.

interacties,
Uw ars is de hoogte van alle mogelijke interacties tussen geneesmiddelen en kan adviseren wanneer te stoppen of wijzigen van de dosering van een geneesmiddel. Voor het gebruik van deze medicatie, vertel uw arts of apotheker van alle recepten en non prescription / kruiden-producten die u mag gebruiken.
Deze medicatie kan invloed hebben op de resultaten van het bloedonderzoek gebruikt om prostaatkanker (prostaat-specifiek antigeen of PSA-niveau). Als u een PSA-test gedaan heeft, zorg ervoor dat uw laboratorium personeel en artsen weten dat u dit medicijn gebruikt.
Dit document bevat niet alle mogelijke interacties. Daarom wordt, alvorens het gebruik van dit product, geadviseerd een arts of apotheker te raadplegen voor alle producten die u gebruikt. Houd een lijst van al uw geneesmiddelen bij u.

Getagd met , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*