Goedkope propecia kopen en bestellen

Goedkope propecia kopen en bestellen

Als je wilt weten als Propecia werkt dan is geduld heel belangrijk. De haargroeicyclus verloopt langzaam, en het duurt zeker 3 tot 6 maanden voordat een effect zichtbaar wordt. Hierna, van 6 maanden tot een jaar. Kan men verwachten dat er nieuw hoofdhaar begint te groeien.

Is dat bij iedereen zo? Nee, de 5 jaar studie geeft aan dat bij mannen in de leeftijd van 18 tot 41 jaar, 48% meer haar krijgt, 42% moet het doen met het stopzetten van verder haaruitval en bij 10% gaat het haarverlies gewoon door. Als u stopt verdwijnen de nieuw gevormde haren weer na een half tot één jaar. Als er geen resultaat wordt geboekt na 12 maanden, is het hoogst onwaarschijnlijk dat Finasteride effect heeft voor u.

Bijwerkingen Propecia (finasteride)

Net als elk geneesmiddel kan Propecia onbedoelde of ongewenste effecten hebben. Deze bijwerkingen komen weinig voor en de meeste mannen hebben er geen last van. De bijwerkingen die kunnen optreden zijn; minder zin in seks, problemen met het krijgen van een erectie, verminderde zaadlozing. Echter na een vijf jaar studie is gebleken dat in de dosering van 1 mg in de Propecia tabletten minder dan 2% van de mannen in een periode van 12 maanden hier last van hadden. En in de loop van de behandeling nam dit percentage verder af.

Dosering Propecia (finasteride)

Dosering: 1 tablet per dag, met of zonder voedsel (meer tabletten per dag vergroot de werking niet). Om het effect in stand te houden wordt aanbevolen dit medicijn te blijven gebruiken.
Haal een vergeten tablet niet in. Neem in dat geval de volgende tablet in volgens voorschrift.
Neem onmiddellijk contact op met uw (huis)arts als u te veel van dit medicijn heeft ingenomen.

Propecia (finasteride) bestellen

Via onze internationale partnersite kunt u snel, makkelijk en veilig goedkope Propecia (finasteride) bestellen. Vervolgens wordt uw bestelling door de apotheek per post naar u verstuurd. Betalen kan op verschillende manieren; Overschrijving of met diverse creditcard’s.

Prijzen Propecia:

Veel geneesmiddelen zijn in het buitenland veel goedkoper dan in Nederland, zo ook Propecia (finasteride). Zo betaalt u in Nederland voor Propecia gemiddeld €50,- per maand (30 tabletten), via onze site betaald u voor generieke finasteride (30 tabletten) slechts €19.75!

Getagd met , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*