Haargroeimiddel Propecia

Haargroeimiddel Propecia

In de afgelopen jaren, heeft de geneeskunde een enorme vooruitgang geboekt in de behandeling van mannen met haaruitval. Met de komst van 5-alfa-reductaseremmers zoals Propecia en de ontwikkeling van chirurgische haartransplantatie is zichtbaar haarverlies niet meer onvermijdelijk. Voor het eerst in de geschiedenis is het nu mogelijk om de progressie van haaruitval te stoppen of vertragen en verloren haren operatief vervangen met een totaal natuurlijke resultaat.

Echter, met dat gezegd hebbende, is de overgrote meerderheid van de behandelingen van haarverlies niet bij iedereen even werkzaam. Je hebt misschien wel de advertenties gezien en de commercials op de radio gehoord, en je hebt de infomercials gevolgd over de bevordering van het behandelen van haaruitval. Toch blijft het een feit dat de meeste geadverteerde “behandelingen” niet tegen de preventie en behandeling van haaruitval werken. Als een behandeling van het haarverlies niet door de FDA is goedgekeurd of aanbevolen door de American Haaruitval Association, is de kans groot dat je tijd en geld verspilt.
Onthoudt dat succesvolle behandelen van haarverlies sterk afhankelijk is van vroegtijdige interventie. Het is van cruciaal belang voor de behandeling dat je een effectief product gebruikt aan het begin en dat wel zodra je haaruitval begint te merken.

Met bijna een half miljard dollar van het onderzoek achter de rug, is Propecia met veel toejuiching op de markt gebracht. Na het eerste jaar en ongeveer 400.000 mensen in de Verenigde Staten zagen we positieve reacties op Propecia.

Getagd met , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*